Ilmunud on Eesti Hobusekasvatajate Seltsi aastaraamat 2015. Aastaraamat on hobusekasvatajale hea teejuht, sisaldades ülevaadet Seltsi tegevusest, noorhobuste hindamistulemustest ning igasuvistest tõupäevadest eesti, eesti raskeveo, tori, trakeeni ja araabia hobustele.
Lisaks on kättesaadavad üle kolme ja poolesaja aretaja - hobuseomaniku kontaktid. 2015.aastasse jääb Eesti Hobumajanduse Liidu asutamine, sellekohane info jõuab lugejani artikliga EHML- kellele ja milleks? Sugutäkkude osa on aastaraamatus läbi aegade mahukaim. Üle saja täku kohta on avaldatud pilt, andmed ja omaniku või täkupidaja kontakt. Traditsiooniliselt on aastaraamatus käesoleva aasta kalenderplaan. Hobusekasvatajate tegevusrohket aastat peegeldab värvikas pildigalerii.
Aastaraamatu trüki teostas as Pajo ja kujundas Kaarin Kaaviste.

Aastaraamatu tellimiseks palun saatke e-kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Aastaraamatu hind 10 eur + 3 eur saatekulu Eestis. Rohkem infot: Krista Sepp tel. 53 407095