Kadunud vankerEesti Hobusekasvatajate Selts peab vajalikuks hoiatada hobusekasvatajaid kutsumata külaliste eest. Paar nädalat tagasi hukkus talli sissetungijate süül Järvamaal tiine mära, sel nädalal teade vedruvankri varastamisest. Kahtlased hobuseostjad on liikunud nii Viljandimaal kui Põlvamaal.


Palume saada tuttavaks Teie tallidesse tulevate külalistega ning hoida oma hobuseid ja varustust.

Teated See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõigile avaldamiseks teated avaldatakse lisana selle teate juures

Krista Sepp
              53 407095       



Tere,
15.11.2007.a.

Edastan kirja seltsi liikemtele. Palun aidake kõikvõimaliku infoga ning loodame vedruvankrit üles leida koos. Samas hoiatus kõigi võõraste inimeste suhtes, kes erinevatel põhjustel Teie talli tulevad näit. hobuse või vana tehnika, hoburiistade ost jm. ). Võivad olla kurjad kavatsused nähtu osas. Palume kindlasti külalistega tuttavaks saada. Krista Sepp               53407095       


Abipalve Raplamaalt.

Varastatud valgete puuratastega must kutsaripukiga ja üleskäiva katusega vedruvanker, mida kasutatud palju pulmasõidu vankrina. Kui keegi juhtub sellist nägema või kellelegi pakkuma tullakse, siis palun andke teada tel.               5135385       . Vaev saab tasutud. Umbes kuu aega tagasi varastati samuti vedruvanker ühest Raplamaa tallist, aga see õnnestus heauskselt ostjalt tagasi saada. Seega tundub, et päevakorda on tulnud vedruvankrite vargus ja muuk ning seega tasub oma hoburiistad korralikult lukutaga hoida. Ette tänades, Mirje, Kehtna Raplamaa




Külalised Maivi tallis


Tere!
15.11.2007 22:42

Kui hea, et keegi hoiatab selliste asjade eest!
Ega need ometi needsamad olnud, kes mul täna külas käisid?

Minu Maalehe kuulutuse peale lendas kohe kohale väga kahtlane paar: mees ja naine, keskealised, vist rahvuselt mustlased. Kuldhammastega mees vahtis hirmsasti laia hobulafetti ja tegi kõigepealt sellest juttu. Enne äraminekut küsis, kas mul sõidusaani pole ja vahtis kangesti ringi.

Loomulikult ei ostnud nad mu vana ruuna, hoopis uurisid, kas kusagil mõnda mära pole müüa (telefonis sai ju räägitud, et mul on ruun) Esitasid küsimusi ka kellegi Võru lähedal elava hobusekasvataja kohta, et ega ma tea temast midagi.

Tunneksin nad jalamaid ära, kui uuesti näeks. Kõik sõiduriistad vinnasin kuuri alla ja panin uksed seestpoolt kinni.

Mees väitis telefonis, et tuleb Valgast (kuid üsna kähku jõudis minu juurde kohale ). Sõidavad nad ringi tumepunase Wolksvagen sedaaniga (telefoni- ja auto number on kirja kirjutajal teada). Igal juhul VÄGA kahtlased! Homme, reedel pidid nad Jõhvi kandis olema.

Ehk on sellest infost abi,
tervitades, Maivi


Kiri Harjumaalt, Katrin
18.11.2007.a.

Tere!
Need samad mustlased on ka meil käinud! Üritasid ringi vahtida ja hobust osta, aga kuna nende küsimused hobuse kohta olid täiesti ebaadekvaatsed, ei lasknud ma neil isegi väravast sisse tulla. Käisid ka naaber tallis. Meil mõlemal kurjad koerad, ei pakkunud vist suuremat huvi. Loodame, et vanker leitakse, annan infi ka siinkandis edasi!