23-25.02.2014 toimus Ruilas suurvõistlus Ruila Kevad 2014. Ruila Kevad toimus see aasta juba viiendat korda. Võistles ligi 80 võistluspaari, tehti üle 250 stardi, oli 12 võistlusparkuuri. Võistlejaid oli ka välisriikidest- Lätist, Leedust, Soomest. Tori ja trakeeni tõugu hobustel läks kõigil kolmel päeval väga hästi.

 

Fotol: Ivo Ots ja tori hobune Copherfild

Esimesel võistluspäeval, 23. mail, saavutasid Kairi Dräbtsinskaja ( Viljandimaa RSK) ja trakeeni tõugu hobune Peron (aretaja Heimtali Hobusekasvandus OÜ ja omanik Jane Uibopuu) 135 cm parkuuris kolmanda auhinnalise koha.

Fotol: Kairi Dräbtsinskaja ja trakeeni hobune Peron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisel võistluspäeval, 24. mail, näitasid tori tõugu hobused suurepäraseid tulemusi 120cm parkuuris, kus Liis Anette Pae ( Tondi RSK) ja tori hobune Pärn (aretaja Andres Kallaste ja omanik Kalvar Ige) saavutasid esimese koha, Helen Rätsepp ( RK Ruila Tall) ja tori hobune Calderon ( aretaja Andres Kallaste ja omanik Helen Rätsepp) saavutasid teise koha, kolmanda koha saavutasid Triin Tammar ( Niitvälja RSK) trakeeni tõugu hobusega Moorion (aretaja ja omanik Heimtali Hobusekasvandus OÜ).

Fotol: Helen Rätsepp ja tori hobune Calderon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolmas võistluspäev, 25. mail, oli jällegi väga hea päev tori ja trakeeni tõugu hobustel. Parkuuris 125cm saavutasid esimese koha Helene Marie Rägo ( Liivimaa RSK) ja tori tõugu hobune Verso De Lee (aretaja Heimtali Hobusekasvandus OÜ ja omanik Urmas Rägo).

Fotol: Helene Marie Rägo ja tori hobune Verso de Lee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samas parkuuris saavutasid Liis Anette Pae ( Tondi RSK) ja tori hobune Pärn ( aretaja Andres Kallaste ja omanik Kalvar Ige) viienda koha.

Fotol: Liis Anette Pae ja tori hobune Pärn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suurepäraselt hästi läks 140cm ALEXELA GP parkuuris Kairi Dräbtsinkajal ( Viljandimaa RSK), kes trakeeni tõugu hobusel Peron (aretaja Heimtali Hobusekasvandus OÜ ja omanik Jane Uibopuu) saavutas Grand Prix sõidus teise koha. 140cm ümberhüpetega parkuuri sõitsid Peron ja Kairi puhtalt. Samas parkuuris saavutasid kuuenda koha Ivo Ots ( Pärnumaa RSK) tori tõugu hobusel Copherfild ( aretaja Andres Kallaste ja omanik Eleri Kiviste), kes sõitsid samuti raja puhtalt. 11 koha sõitsid kõvas konkurentsis välja Paul Argus ( Tondi RSK) ja tori hobune Opaal (aretaja Tiit Talve ja omanik Konuvere Tall OÜ).

Fotol: Paul Argus ja tori hobune Opaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Võistluste tulemused leiate aadressil: https://ratsanet.ee/events/59?locale=et