Eesti suurima ratsaspordivõistluse teisel päeval olid võistlusrajal tori hobustega Costner ja Copherfield Eleri Kiveste, trakeeni täkuga Peron Kairi Dräbtsinskaja. Edukaima sõidu ja 145 cm raja läbis veatult ning pääses ümberhüpetele Paul Argus ja tori hobune Opaal. Ümberhüpetel aga jäi pööre takistusele lühemaks kui võiduks vaja ning võistluspaar pidi leppima 11. auhinnalise  kohaga.
 
Fotol: Urmas Saks ja Kelli
 
 

Noorte ratsanike avatud võistluses saavutas auhinnalise 10. koha Eleri Kiveste tori hobusega Copherfildiga.
 
Publiku käivitas keskpäeval tõeliselt emotsionaalne rakendishow, mille eestvedajaks oli Marko Villemson. Suurhalli liivaväljakul sõideti täpsus-ja maratontakistustega rada. Võitis  rakendisõidu Riina Rõa, Eesti meister poniklassi hobustega võistlejate seas. Tori hobustega olid  suurel areenil:  Eve Haggi Vairiga, Urmas Saks Kelli ex Krisiga  ja Ülar Raudsepp, kes oli väljas seekord kahehobuserakendiga, kus kogenum hobune oli Friidom.
 
Fotol: Ülar Raudsepp kahehobuserakendiga
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuna rakendivõistlustel Eestis neljahobuserakendid veel ei osale, siis just sellise rakendi esinemine oli kõige emotsionaalsem. Galopeerivaid tori hobuseid ohjas Jaanus Kallaste, abiks Andreas Kallaste ja Janek Sutt.
Tori hobused neljahobuserakendis olid pärit OÜ Laaneojalt ja Tori Hobusekasvandusest.
 
Eestisse tõid teisel võistluspäeval alavõidud Katrin Pill Adolfiga  135 cm kiirusparkuuris ja Tiit Kivisild Sullivaniga kuue takistuse sõidus.
 
Kolmas võistluspäev kulmineerus GP etapiga, kus 34 võistleja seas läbisid rajal oli tori täkuga Opaal Paul Argus ja trakeeni täkuga Peron Kairi Dräbtsinskaja.
 
Fotol: Paul Argus ja Opaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotil: Kairi Dräbtsinskaja ja Peron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maailmakarika etapi võidu saavutasid kiireima ajaga ümberhüpetel koostööd teinud Tiit Kivisild ja Cinnamon - Eesti.