9.-23. veebruarini on võimalik PRIAsse esitada taotluseid väikeste põllumajandusettevõtete arendamise toetuse saamiseks

Toetuse sihtgrupiks on FIEd ja äriühingud, kes on põllumajandustootmisega tegelnud vähemalt kaks majandusaastat ja kelle põllumajanduslik müügitulu on taotlemisele eelnenud majandusaastal vahemikus 4 000 – 14 000 eurot ning sellele eelnenud majandusaastal vähemalt 1 200 eurot. Põllumajanduslik müügitulu peab ettevõtte müügitulust moodustama vähemalt 50%.

 

 


Meetme raames toetatakse tegevusi, mis aitavad kaasa põllumajandusettevõtte arendamisele ning konkurentsivõime parandamisele, sh vähemalt 50% äriplaanis kavandatud tegevuste maksumusest tuleb kasutada investeeringuteks. Toetatav on ka kasutatud masinate ja seadmete ostmine. Selle meetme puhul ei ole investeeringu rahastamisel nõutud kohustusliku omaosalust.

Üks taotleja võib programmperioodi jooksul nimetatud meetmest toetust saada kuni 15 000 eurot.

Rohkem infot meetme kohta ning taotlemiseks vajalikud vormid leiab PRIA kodulehelt aadressil http://www.pria.ee/vaikeste_ettevotete_toetus_2015.

Taotlusi saab esitada 9. veebruarist 23. veebruarini 2015. a PRIA maakondlikes teenindusbüroodes, posti teel aadressil Narva mnt 3, Tartu 51009 ja elektrooniliselt e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

PRIA investeeringutoetuste infotelefon 737 7678, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Küsi abi professionaalsetelt nõustajatelt, kontaktid leiab www.pikk.ee

Toetused annavad Teile konkurentsieelise ning on aluseks paremini toimetulekul. Küsimuste korral helista julgesti !

Krista Sepp, EHS arendus-ja turundusspetsialist tel. 53 407095