Elis Nõgel ja tori mära Verso de Lee Heimtali Hobusekasvandusest võidukad 120 cm takistussõidusVändra RSK korraldusel toimus 27.august Kurgjal II etapp takistussõidus. Läbi viidi mitmeid arvestusi, selgusid ka Pärnumaa meistrid ratsaspordis. Tori hobustel võistlejate seas olid edukamad- 80 cm takistussõit - Riin Ingre Saare Orsellal Tori Hobusekasvandusest, 100 cm takistussõit - Toomas Pai Pilgrimil, hobuse omanik Siret Sivonen 110 ja 120 cm takistussõitudes - Elis Nõgel Verso de Lee´l Heimtali Hobusekasvandusest

Enne finaali, mis toimub 11.september Säreveres, on liidrikohal 80 ja 100 cm takistussõitudes Riin-Ingre Saare Orsellal Torist, 110 cm takistussõidus on edukaim Annika Veerpalu Casandral ja talle järgneb Elis Nõgel Verso de Leel, kuid 120 cm takistussõidus on ned paarid vahetanud kohad ja liidriks on Elis Nõgel.

Eesti hobustel võistlejad jagasid kohti 80 cm takistussõidus. Võidu viisid Tondile Toonik ja Mari-Liis Oberg, järgnesid Sander Palmiste ja Vika Heimtali Hobusekasvandusest ning Kati Raidma eesti tõugu tunnustatud sugutäkul Ralf Vändra RSK-st. Kati Raidma Ralfil on kolme etapi kokkuvõttes edukaim eesti hobuste arvestuses.

Vaata võistluste tulemusi ja pilte