Trakeeni täkk Arrivederci testil 2011, Heimtalis 18.09.201118.septembril kogunes rahvas Võõrratsaniku testile, kus täkkude tunnustamise eesmärgil esitati kaks eesti tõugu täkku- Tiiger, aretaja ja omanik Ene Kurrikoff ning Rüütel, aretaja Eva Oberschneider ja omanik Kaie Peterson.

Trakeeni täkkudest oli testil tõu eliittäku Gribaldi järglane Arrivederci, omanik Mihkel Kangur. Võõrratsanikud olid Andrus Kallaste ja Maiken Lepist.

Päev algas vabahüpete katsetega kolme, nelja ja viie aastastele ning vanematele täkkudele. Vabahüpete hindaja oli Eesti Ratsaspordi Liidu poolt 2010. aasta parimaks takistussõitjaks tunnustatud Eesti takistussõidukoondise liige Urmas Raag.

Kõrge hinnangu ja üldmulje osas parima hinnangu sai Heimtali Hobusekasvanduse trakeeni tõugu täkk Aristokraat, kolme ja nelja aastaste hobuste vanusegruppide parimad olid vastavalt tori tõugu hobused Cerd ning Clapton, mõlemad Carry´s Son 13 611 T järglased Andres Kallaste hobusekasvandusest. Parimaks hobuseks 2011 aasta vabahüpete testil tunnistas Urmas Raag tori tõugu kolme aastase Cerdi, omanik Angela Griffel. Vaata pilte ning tulemusi: võõrratsaniku testil ja vabahüpetel.