Võõrratsaniku test 2023

 

Noorhobuste vabahüpete- ja võõrratsaniku testid on olulised meetodid noorhobuste objektiivseks hindamiseks, mis annab ülevaate noorhobuse arengust ja eeldused tulevikuks. Ühtlasi annab see tagasisidet noorhobuse vanemate aretusväärtuse kohta. 

Mõlemad testid on olulised noorte hobuste hindamisel ja aitavad omanikel, aretajatel, ratsanikel ja treeneritel teha teadlikke otsuseid hobuste valimisel ja koolitamisel. Noorhobuste võõrratsaniku test ja vabahüpete test annavad väärtuslikku teavet hobuse potentsiaali ja sobivuse kohta erinevatel ratsaspordialadel.

Lisaks noorhobuste võõrratsaniku testi ja vabahüpete testi olulisusele noorte hobuste hindamisel, on tähelepanuväärne mainida, et ka sel aastal on võõrratsaniku testil osalevad Eesti ühed edukaimad ratsasportlased. Takistussõidus Paul Argus ja koolisõidus Dina Ellermann, kes annavad oma panuse, et vabahüpete- ja võõrratsaniku testil osalejad saavad objektiivse hinnangu oma noorhobusele. 

Rohkem saad lugeda Hobumaailmast 👉 SIIT 
Juhendi leiad siit 👉  ✅ JUHEND

Osalejad leiad siit 👉 ✅ OSALEJAD (uuendatud 17.11.23) 

✅STARDIJÄRJEKORD

Siinkohal üleskutse noorhobuste omanikele ja aretajatele, kasutage seda suurepärast võimalust ja tulge oma tulevikulootusega osalema!

Kohtumiseni 19.novembril Heimtali Hobusekasvanduses!