Neff2024

Eesti raskeveohobuse kasvatajate haruseltsi juhatuse otsusega müüakse enampakkumise teel Eesti Hobusekasvatajate Seltsile kuuluv tunnustatud eesti raskeveohobuse täkk NEFF 2202 ER (sündinud 21.06.2010, UELN 233002300044310, kiibi nr. 233098100027778). 

https://ariel.pria.ee/hobu/ueln/233002300044310

Neff on kergesti käsitletav, täkutööd teeb hingega ning on märadega väga viisakas ja hooliv. On käinud ratsa ning õpetatud ka vankri ette, kuid viimastel aastatel tegelenud ainult tänuväärse täkutööga. Treileris sõidab viisakalt, inimestesse suhtub hästi. 

Neff põeb püsivat emfüseemi, mistõttu vajab pidamistingimuste osas palju värsket õhku ning pidev tallis pidamine talle ei sobi. 

Siiski on ta võimeline tootma 1-2 varssa aastas, seega sobiks ideaalselt väikekasvataja juurde vabapidamisele veel ka täkutööd tegema. 

Neff asub Vitsiku tallis, Ida – Virumaal. 

Lisainfo  Neffi kohta:  +372 56 33 86 08 (Alisa Pahka, Vitsiku tall). 

Enampakkumise tingimused ja info: 

Alghind: 2000 EUR (sisaldab käibemaksu 22%). 

Enampakkumiste periood: 15.05.2024 – 26.05.2024.

Enampakkumised saata See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

1. Kirjalik pakkumine peab sisaldama:
pakkuja nimi, isiku-või registrikood, elu-või asukoht ning kontakttelefon ja kontakt e-maili aadress;
numbrite ja sõnadega kirjutatud pakkumissumma ilma sentideta;
nõustumine enampakkumises osalemiseks ja müüdava hobuseostmiseks enampakkumise kehtestatud tingimustel;
pakkumise tegemise kuupäev, pakkumise esitaja allkiri.
2. Ostu-müügileping müüja ja ostja vahel tuleb sõlmida 2 nädala jooksul peale müügitulemuste selgumist. Lepinguks kasutatakse Eesti Hobusekasvatajate Seltsi poolt pakutavat lepingut. 
3. Juhul kui enampakkumisele laekub kaks või enam sarnase summaga pakkumist, eelistatakse võimalusel EHS liikmestaatuses olevat pakkujat. Kui enampakkumisele laekub kaks või enam sarnase summaga pakkumist EHS liikmetelt,  eelistatakse võimalusel EHS ER haruseltsi kuuluvaid liikmeid. 
4. Enampakkumiste tulemused saadetakse parimale pakkujale elektrooniliselt ning teisi pakkujaid teavitatakse telefoni teel või elektrooniliselt. Enampakkumise lõppsumma ja pakkuja (pakkuja nõusolekul) postitatakse www.ehs.eekodulehel hiljemalt 2 nädalat peale müügilepingu sõlmimist pakkujaga. 
5. Müügiläbirääkimisi alustatakse isikuga, kes pakub korrektse pakkumisega kõrgeimat hinda. Kui parima pakkumise teinud isik ei vasta kõigile tingimustele, on EHS-l õigus pidada läbirääkimisi kõigi teiste pakkujatega.