Terve loom 2025

 

19. märts 10:00 - 20. märts 17:00 
Registreerumine kuni 9.märts

TASUTA

Terve Loom ja Tervislik Toit 2025 konverents toimub taas, pakkudes platvormi veterinaarmeditsiini, loomakasvatuse ja toidutehnoloogia ekspertidele, praktikutest teadlasteni. Valdkonna olulisim sündmus koondab kokku uuemad teadussaavutused, praktilised kogemused ning tulevikusuunad.

 

Kutsume Teid osalema Eesti Maaülikooli iga-aastasel teaduskonverentsil „Terve loom ja tervislik toit 2025“, mis toimub 19.–20. märtsil 2025 Tartus, Eesti Maaülikoolis.

Konverents keskendub loomade tervisele, toiduteadusele ning kestlikule toidutootmisele ning toob kokku teadlased, ettevõtjad ja valdkonna eksperdid, et arutada uusimaid teadusuuringuid ja innovaatilisi lahendusi.

🔹 19. märts – Tervislik toit
Teema: Teadustaristu TOIT roll – võimalused kestlikus Eestis ja maailmas
Fookuses teadustaristute roll innovatsioonis, toidutootmise jätkusuutlikkus ja uued lahendused toiduteaduses.

🔹 20. märts – Terve loom
Teema: Hobuste tervis ja heaolu: teadusuuringud ja praktilised lahendused
Arutelud hobuste tervise, toitumise, sigimise ning veterinaaria uute suundade üle.

📍 Toimumiskoht: Eesti Maaülikooli aula, Kreutzwaldi 1, Tartu
📝 Registreerimine: Registreeru siin (kuni 9. märts 2025)
📩 Lisainfo ja ajakava: https://vl.emu.ee/terve-loom-ja-tervislik-toit

Ootame Teid osalema, kuulama ja arutlema koos valdkonna ekspertidega!

Teadmiseks: Eesti Maaülikoolis möödub sel aastal 65 aastat toiduteaduse õpetamise algusest